Aurajustering II


Aurajustering er en metode som passer for deg som føler at du er litt ute av synk med verden og kanskje også med deg selv. 

Dersom du har vært gjennom en Auratransformasjon som ikke har fått den effekten du så for deg eller bare kjenner på at du ikke er på plass i deg selv, så vil denne metoden være et godt alternativ for deg. 

Som healer har jeg gjennom årene hatt flere klienter som har kommet til meg med et ønske om å reversere en Auratransformasjon. Når jeg spør hva de opplever, sier de fleste at de er veldig slitne, har en følelse av å sitte fast, at de har mistet kontakten med mange av følelsene sine, de aller fleste har mistet kontakten med seksualiteten sin, og alle sier at de har mistet kontakten med sine veiledere på den andre siden.

Jeg har hjulpet de fleste som har kommet til meg, og metoden har gitt mange gode resultater, ikke bare med reversering av Auratransformasjon, men også for de som trenger å komme på plass i sitt eget energetiske felt.  Tilbakemeldingene forteller meg at klientene har fått kontakt med følelsene sine igjen og, ikke minst, at de har gjenopprettet kontakten med den andre siden.

Behandlingen tar opp til 3 timer og kan utføres live eller som fjernhealing.
Pris: 2400,-

Send en mail til cothriv@gmail.com hvis du ønsker å bestille en slik fjernhealing med Maryanne.

Du kan lese mer om Maryanne og våre andre healere ved å trykke på knappen under.


Lag din egen hjemmeside gratis!