BQH hypnose
Beyond Quantum Healing 
Online

BQH hypnose (Beyond Quantum Healing) er for deg som har jobbet en del med selv, og som vil gå dypere på din selvutviklingsreise, og som er åpen for at din bevissthet rommer mer enn du vet.

Maryanne er sertifisert BQH utøver, ved siden av sin praksis som QHHT hypnotisør og healer. Du føler deg alltid trygg, sett og hørt i møtene med henne, og hun hjelper deg med å få kontakt med andre deler av deg selv som kan som kan gi deg andre svar enn de du finner selv gjennom refleksjon eller meditasjon eller regresjonshypnose.

For å få mest mulig ut av en slik hypnose, bør du ha evnen til å gi slipp på kontrollen som det rasjonelle sinnet ditt tror at det trenger.

Det rasjonelle sinnet vårt har et sterkt behov for å ha kontroll på alt som skjer både inne i oss og utenfor oss. Det gjør at det ikke så lett slipper andre deler av oss til. Du vil også få hjelp med dette under hypnosen, men det er fint om du er bevisst denne problemstillingen før du kommer.

Om BQH

BQH er en healing teknikk som tar i bruk hypnoseteknikker for å hjelpe deg.

Candace Craw-Goldman, en elev, og samarbeidspartner, med Dolores Cannon, som utviklet denne metoden som bygger på Cannons QHHT hypnose, men som kan utføres online.

BQH hypnose er ikke en tradisjonell hypnose, men bruker hypnoseteknikker for å utforske bevisstheten og oppmuntrer forbindelsen til høyere aspekter og energier for informasjon og healing.
Det vil si at en utøver av BQH ikke kan få deg til å endre vaner eller atferd.

BQH er fokusert på de metafysiske, spirituelle, energetiske og esoteriske elementene av bevissthetsutforskning og kan gi utrolige resultater.

Hypnotiske tilstander er helt naturlige for oss og vi lever store deler av livet vårt i en eller annen hypnotisk tilstand, for eksempel når vi leser, synger eller dusjer. Når vi våkner om morgenen og rett før vi sovner om kvelden går vi naturlig inn i en dyp hypnotisk tilstand.

Hypnose er ikke noe annet enn en avslappet og fokusert oppmerksomhet.
All hypnose er selvhypnose og BQH utøveren hjelper klienten til å slappe dypt av og til å fokusere på det man har blitt enige om for å nå målet for sesjonen.

En BQH sesjon varer i opptil fire timer og har flere deler.
Først tar vi en god samtale så vi kan bli litt kjent, vi snakker om spørsmålene du eventuelt ønsker svar på, og vi setter en intensjon for hypnose.
Så føres du inn i hypnosen og veiledes av Maryannes stemmen gjennom din personlige reise.
Etterpå tar vi en god prat om det du opplevde.

Det tas opptak av hypnosen, enten video-opptak eller lydopptak, avhengig av dine ønsker. Dette opptaket vi du få tilsendt en av de påfølgende dagene.
Alt foregår på Zoom så du kan være komfortabel i ditt eget hjem uten å behøve å reise.

Er du usikker på om dette er noe for deg, trenger mer informasjon, eller ønsker å bestille en BQH sesjon, så ta kontakt på mail cothriv@gmail.comSkriv 'BQH Hypnose' i emnefeltet og legg ved telefonnummer så jeg eventuelt kan ringe deg for en prat.

Vi avtaler dato, og du får tilsendt faktura for hypnosen.

Pris for opptil fire timer: 2 950,-

Sted:
Zoom
Målgruppe: For deg som allerede har jobbet en del med deg selv og er klar til å gå enda dypere.

Velkommen til en spennende utforskningsreise!

Candace  Craw-Goldman
Grunnlegger av BQH hypnose
Du kan lese mer om teknikken
her. 

Maryanne Berg-Hansen
Sertifisert utøver av BQH hypnose.
Du kan lese mer om Maryanne her:
Om.